Cautare

2348 de rezultate pentru "numere de telefon fixe a jud maramures" (6.61 secunde)
Cum iti poti lua laptop la birou din bani europeni Microintreprinderile si IMM-urile pot obtine finantare nerambursabila pentru achizitionarea de aplicatii software, echipamente IT&C si implementarea sistemelor informatice de analiza economica si suport decizional.
Deci, in majoritatea covarsitoare a cazurilor, reaparitia cancerului este data de esecul tratamentelor antitumorale. Exista doua tipuri de recidiva: ... Recidiva locala este atunci cand tumora apare in acelasi loc in care a fost localizata si initial.
11 secrete anti-imbatranire de la cel mai longeviv medic din lume. In fiecare dimineata beau un suc de portocale (Autoare: Elena Oceanu) Medicul japonez Shigeaki Hinohara a fost cel mai longeviv medic practicant din lume si a murit la 106 ani, in anul 2017.
Bancile au inceput sa majoreze si dobanzile fixe. De la inceputul lunii februarie, mai multe unitati bancare si-au majorat dobanzile fixe cu pana la 1%.
Unde sunt amplasate camerele video care vor depista soferii fara rovinieta Autoritatile au impanzit tara cu camere de supraveghere si nu mai iarta pe nimeni.
organizeaza in perioada 13-15 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
organizeaza in perioada sambata si duminica "Targul CraciunTaranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, unde cei interesati sunt asteptati de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Turismul rural romanesc, un potential de exceptie", pe care o puteti citi in continuare. ... Pe langa diversitatea oferita cu generozitate de natura, Romania este bogata si in ceea ce priveste patrimoniul cultural si istoric.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Sambata, 25 martie, crestinii praznuiesc prima sarbatoare a Maicii Domnului: ... Aceasta sarbatoare, denumita popular si Blagovistenie, aminteste de ziua in care Arhanghelul Gavriil ii da Fecioarei vestea ca va avea un prunc: ... In popor, exista o multime de traditii si superstitii cu privire la aceasta zi.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Americanul Justin Carmack este pasionat de calatorii si, incepand din 2011, cand a plecat intr-o excursie organizata de universitatea sa in Africa de Sud, a vizitat 63 de tari din intreaga lume.
Guvernul a atribuit ieri majoritatea posturilor de prefecti. Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, expune obiectele sale in acest week-end in Parcul Cismigiu.
Si astazi sunt la moda basmalele inflorate, albe si negre, pe care le putem combina cu orice obiect de vestimentatie. La standul Anei Anuta, din cadrul targului mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman, puteti achizitiona saluri din lana superbe, inflorate, din Maramures.
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed.
Gina Discalicau a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... prajituri de casa din Maramures, gem de cirese amare si afine, magiun de prune, piure de castane - la 20 RON, dulceata de nuci verzi - la 30 RON", ne-a spus Gina Discalicau.
Guvernul a adoptat in acest sens ieri hotararea privind organizarea scrutinelor pentru alegerea consiliilor locale si primarilor din zece circumscriptii electorale, in duminica din 2 iulie. ... Consiliile locale din aceste circumscriptii au fost dizolvate de drept, conform Legii administratiei publice locale.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
google-analytics.com